Мешканці Львова обікрали квартиру в Золочівському районі (ФОТО)

Новини 19 Листопада, 2021 246
Мешканці Львова обікрали квартиру в Золочівському районі

Мешканці Львова обікрали квартиру в Золочівському районі

Під час обшуків у помешканні, яке орендували зловмисники, правоохоронці виявили та вилучили викрадені речі (ювелірні вироби, техніку) та грошові кошти, викрадені у потерпілого, а також відмички, заготовки ключів та інші речові доказ

До поліції вернувся мешканець селища Красне Золочівського району, який повідомив, що невідомі обікрали його квартиру.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Поліція Львівської області.

На місці події працювали оперативники кримінальної поліції, слідчі та інші співробітники Золочівського районного відділу поліції.

Як встановили правоохоронці, невідомі особи, підібравши ключі до вхідних дверей, проникли до помешкання та викрали гроші, техніку, ювелірні вироби, а також інші цінні речі.

Проведеними заходами оперативники невдовзі встановили особи зловмисників, причетних до скоєння злочину, – двох львів’ян віком 40 та 49 років.

Під час обшуків у помешканні, яке зловмисники винаймали у селищі Красне, поліцейські виявили та вилучили викрадені з квартири заявника речі, гроші, а також відмички, заготовки ключів та інші речові докази. Також правоохоронці вилучили автомобіль, яким пересувалися зловмисники.

Обох чоловіків затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд обрав затриманим запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманим про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: , ,