Мешканка Борислава виграла 1 мільйон гривень (ФОТО)

Новини 18 Серпня, 2021 1 100
Мешканка Борислава виграла 1 мільйон гривень. Фото: ТСН

Мешканка Борислава виграла 1 мільйон гривень. Фото: ТСН

Борислав – невелике містечко на півдні Львівщини, яке розкинулося у передгір’ї українських Карпат.

Саме в місті, добре відомому з творчості Івана Франка, 12 серпня народилась нова українська мільйонерка. Виявилось, що віддавна єдиною мрією Наталії була кавоварка.

Про це повідомляє ТСН, пише “Четверта студія”.

Як і всюди на Львівщині, в Бориславі дуже полюбляють пити каву і сім’я Наталії – яскравий цьому приклад. “Ми кавомани. Зранку пробуджуємося від аромату кави. В обід, якщо всі вдома є, то знову збираємося за кавою. І ввечері ми знову ж таки п’ємо каву. У нас завжди відкриті двері для друзів. Із порога вже всі гукають: “Вмикай чайник! Хочемо каву”, – з усмішкою розповідає свою історію Наталія.

Мешканка Борислава виграла 1 мільйон гривень

Мешканка Борислава виграла 1 мільйон гривень

Разом з чоловіком Михайлом вона виховує двох дітей – 11-літню доньку Юлію та 5-літнього сина Богдана. Жінка перебуває у декретній відпустці, але це не заважає їй завжди знаходити цікаву справу, яка приносить додатковий дохід. Каже, сьогодні це не складає труднощів, адже жінки у декреті можуть працювати через Інтернет. Таким чином Наталія продає біжутерію онлайн, не забуваючи при цьому приділяти час сімейним клопотам. Чоловік Михайло – електрик, а окрім того, як каже його дружина, “майстер на всі руки”. Тому все для дому він робить сам.

Звичайний будній день 12 серпня для цієї родини перевернув усе з ніг на голову. Жінка досі не може повірити в те, що з нею відбулось.

“Наша сім’я любить маленькі подорожі автомобілем. А оскільки зараз готуємося до школи, то по дорозі завжди заїжджаємо у великі магазини. В Епіцентр ми приїжджаємо при кожній нагоді. Бо він великий і там завжди все є”, – каже Наталія.

Під час однієї з таких поїздок її родина й стала неочікувано для себе власниками заповітного мільйона. Як пригадує Наталія, в той день вони заїхали у два “Епіцентри” – у Стрию та Львові на вул. Стрийській. “Львівський” чек й виявився щасливим. Однак про це жінка дізналася не відразу. Та й взагалі, каже, якби не донька – то нічого не відбулося б. “Навіть не пригадую, що саме ми тоді купували. Точно брали деякі речі для школи, але загалом – просто придивлялися і “прицінювалися” до різних речей для додому. По суті, це донька виграла. Вона проявила ініціативу і зареєструвала два чеки. За першим виграла 100 грн, а другий приніс цілий мільйон”, – каже Наталія.

Мешканка Борислава виграла 1 мільйон гривень. Фото: ТСН

Мешканка Борислава виграла 1 мільйон гривень. Фото: ТСН

Коли донька сказала, що виграла мільйон, мати не сприйняла її слова серйозно. Лише коли зателефонував представник Епіцентру, стало зрозуміло, що виграш реальний, ділиться своїми думками Наталія: “Я ніколи нічого в житті не вигравала і навіть казала: ну хоч би якийсь папір коли-небудь виграла. І щоб ось так виграти мільйон – чесно, досы не віриться”.

Як каже Наталя, у її сім’ї досить скромні бажання “В мене давно була мрія – купити кавоварку. Вже давно не можу назбирати собі на неї, бо завжди гроші потрібно витратити на інші, більш нагальні потреби. Хтось хоче “айфони”, а я давно дуже хотіла кавоварку”, – сміється жінка. Тепер, каже, зможе придбати не лише найкращу в “Епіцентрі” кавоварку, але й здійснити мрії інших членів родини! Наприклад, донька хоче новий гарний портфель.

 

Коментарі

Позначки: , ,