Мережа магазинів Brille пропонує широкий вибір асортименту продукції

Новини 04 Серпня, 2021 161

Мережа магазинів Brille пропонує широкий вибір асортименту продукції

Кожен із нас любить комфорт. Хтось у комфорті віддає перевагу мінімалізму, іншим подобається максималізм. Проте кожен із нас хоче максимально комфортних умов у тому середовищі, де ми перебуваємо. Найкраще допомогти у цьому якісно може широкий асортимент товарів: люстри, бра, настільні лампочки, світлодіодні світильники тощо. Вибрати найоптимальніший для себе варіант можна у магазині https://www.brille.ua/ua/.

Після ремонту кожен стикається із проблему вибору товару у одному місці: щоб не їздити великими супермаркети й зберегти свій час. Тепер весь асортимент продукції можна знайти у одному місці. Люстри з абажуром – далеко не єдиний асортимент магазину, проте саме тут ви знайдете для себе найбільш оптимальний варіант для вибору.

Серед асортименту також є і люстри, і бра, і навіть вуличні світильники, світлодіодні світильники, настільні лампи тощо.

Будь-який вимогливий господар чи власник бізнесу знайде для себе люстри для кухні, LED люстри, люстри лофт, павук-люстри, стельові чи люстри у дитячу кімнату.

Цікаво, що у наявності є широкий вибір вуличних світильників: настінні, фасадні, LED. Для безпеки вашого будинку одразу можна придбачити і датчики руху, прожектори, сутінкові датчики, а також вуличні світильники на сонячних батареях.

На будь-який смак і гаманець можна вибрати також світлодіодні лампи, лампи денного світла, а також бактерицидні, кільцеві та галогенні лампи.

У магазині представлений на вибір широкий перелік настінних ламп: світлодіодні, на прищіпці, дитячі та декоратичні лампи. Є також точкові світильники та торшери.

Не залишити байдужим і вибір офісних світильників: аварійні, лед—панелі, лінійні, люмінесцентні, растрові, адміністративні світильники.

Компанія надає безкоштовну онлайн-консультацію по телефону, 100% гарантію на товар, а також безкоштовну доставку на суму замовлення більше 1000 гривень. Діє бонусна система знижок для покупців.

Додамо, загалом мережа Brille offline налічує 25 магазинів в Україні.

Довідка:

Мережа магазинів Brille широко відома в Україні.

Вона асоціюється у споживачів з якісними та стильними світильниками, люстрами, бра, торшерами, лампочками й світлотехнікою для зовнішнього освітлення. Брілле працює на українському ринку з 1996 року. За цей значний термін команда росла і розвивалася разом з покупцями.

Сьогодні Брілле – це потужна група компаній з надійною репутацією.

Це один з основних гравців на українському ринку освітлення, який добре вивчив смаки та потреби жителів усіх регіонів країни й може запропонувати найоптимальніші світлові рішення для масового споживача, лакшері клієнта, бізнесу.

Група компаній Brille включає понад 22 магазинів, які знаходяться в найбільших містах країни: Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Запоріжжі, Кривому Розі, Ірпені та Одесі.

Секрет популярності Брілле зараз досить простий – якісні товари для споживачів та сумлінна робота кваліфікованого персоналу.

Кар’єра кожного співробітника компанії – це кваліфікація, особисті якості та мотивація. Високий рівень вимог обґрунтований, тому тут працюють тільки професіонали, які справляються з поставленими завданнями та мають мужність заперечувати керівникам в інтересах бізнесу

. Кожен менеджер магазину впевнений в якості пропонованої продукції. Під брендом Brille – тільки сертифіковані товари.

Покупець може перевірити кожен світильник або лампочку на наявність документів про відповідність продукції вимогам технічних регламентів.

Коментарі

Позначки: