Мера Львова Андрія Садового цілодобово охороняє четверо осіб

Новини 31 Жовтня, 2023 1 289

Найпотаємніше із життя Львівського міського голови, який відкритий для світу

Мера Львова Андрія Садового цілодобово охороняє четверо осіб. 

Про це ІВ Четверта студія стало відомо із власних поінформованих джерел.

“А чи знаєте ви, скільки охоронців у Садового?

Ще з часів оновлення так званої Муніципальної варти, а це було ще дуже давно, мера охороняють люди з числа цього ЛКП (з зарплатою бюджету платників міста). Охорона працює біля кабінету, біля дому, у дорозі по місту, на виступах та у відрядженнях”, – розповідає джерело.

Чисельність охорони залежить від постановки задачі його “парасоленосцем” Бойком (колись, до речі, цю функцію виконував теперішній депутат Львівської міської ради Андрій Шевців та Бойко його “посунув”). Відтак, станом на зараз, це двоє-четверо осіб точно, а може і більше чоловік у цивільному. Це добре підготовлені хлопці з майстерними здібностями єдиноборств та зі зброєю”, – розповідає джерело.

Інше джерело з оточення міського голови Львова підтверджує цю інформацію і додає: ще за часів, коли у Львівській міській раді були Васьків, Бабак, Чаплінський, то їм надто більше загрожувала небезпека від діянь і вказівок Садового, проте у них охорони не було ніколи.

“Так кого ж так боїться Садовий? Бабусь на площі Ринок? Стихійної торгівлі і базарників? Невдоволених львівʼян через корки у Львові? Кого?”, – риторично запитує співрозмовник.

Він також додає, що відомі львівські депутати, колишні та сьогоднішні, – Адамик, Козловський, Гутник та ще декілька також мають охорону та водіїв,  але аж ніяк не за бюджет міста Львова.

“Вони користуються цим за власні кошти. І це їх право. Але для  чого ця видаткова частина бюджету міста Львова у сотні тисяч гривень на рік?”, – наголосило джерело.

Коментарі

Позначки: , , ,