Мер Трускавця не коментує скандальну оплату за воду у бюветі

Новини 09 Червня, 2020 3 206

Ілюстрація з відкритих джерел

Відучора Трускавці запровадити оплату за вхід до центрального бювету мінеральних вод: таке рішення ухвалили керівники ТзОВ «Трускавецькі лікувальні води», яке володіє спеціальним дозволом на видобування мінеральних вод та розсолів для забезпечення потреб оздоровчих закладів курорту.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на ” Джерела Трускавця”.

Інформація про платну «Нафтусю» бурхливе обговорення користувачів соцмереж, оскільки таке рішення виявилося несподіваним – його не анонсували ні власники ліцензії, ні влада Трускавця.

Міський голова Андрій Кульчинський, який до цього часу, безсоромно піарився на проведенні ремонтних робіт перед бюветом мінеральних вод, до яких немає жодного стосунку, не коментує запровадження платного входу до бювету.

На своїй сторінці у Фейсбук 21 травня Андрій Кульчинський радісно повідомив громаду, що її чекає Новий Трускавець і з того часу не підтримує комунікацію з трускавчанами. Позиція міського очільника у спілкуванні зі своєю громадою в періоди змін та викликів традиційно зведена до нуля й нагадує «позицію страуса».

Так прокоментували бездіяльність трускавецького мера у громадській організації «Рада міста»

– Андрій Кульчинський «забув» повідомити і підготувати городян, що питання введення плати за воду є необхідною умовою забезпечення сталого функціонування гідромінеральної бази курорту. І запевнити громаду, що керівництво міста володіє достатніми політичними інструментами, щоб бути регулятором балансу інтересів власника – бізнесу- громади, – йдеться у повідомленні «Ради міста».

Питання безкоштовного відпуску «Нафтусі» трускавчанам залишається не врегульованим трускавецькою міською радою і є суттєвим подразником в нестійкому соціально- економічному статусі міста.

Коментарі

Позначки: ,