Мер Трускавця назвав городян сліпими

Новини 04 Лютого, 2020 959

Фото: "Джерела Трускавця"

Містяни у соцмережах із сумом констатують, що “мер міста живе в паралельній реальності” 

Днями міський голова Трускавця Андрій Кульчинський в соціальній мережі Фейсбук обвинуватив трускавчанку, з якою вступив перапалку, що вона перебуває у віртуальній реальності, бо не бачить позитивних змін у місті. Особливо тих, які стосуються ремонту курортного парку. 
Як пише “Четверта студія”, про це інформують “Джерела Трускавця”.

 к1.jpg

А злість у пана мера викликали коментарі доктора медичних наук, головного лікаря СГК «Дніпро-Бескид» Людмили Чебаненко. Дописувачка зауважила, що затяжні ремонти в курортному парку, жалюгідний стан центру міста та незадовільна якість води в місті призводять до того, що Трускавець відвідує все менше відпочивальників. Людмила Чебаненко констатувала: «Ще таких півроку і буде чергова хвиля трудової міграції», маючи на увазі важкий стан справ в трускавецьких підприємців. І порадила пану меру вийти з його світу, де лише у нього все добре і глянути реальності у вічі.

Слушну критику трускавчанки підтримали й інші дописувачі, які в один голос зазначили – неефективна промоція міста, вседозволеність в забудові центру курорту бетонними висотками, торговище в центрі міста призводять до того, що Трускавець втрачає привабливість як курорт.

Суперечка у соцмережі Фейсбук з мером вийшла гостра. Андрій Кульчинський опустився до рівня образ, назвавши трускавчан «сліпими». Бо, бачте, вони не помічають, як курорт стрімко розвивається. На що дописувачі із сумом констатують – мер міста таки точно живе в паралельній реальності.

к2.jpgк3.jpgк4.jpg

Допоки трускавецькі посадовці не вирішуватимуть першочергових проблем міста, а нахабно звітуватимуть про неймовірний прорив, видаючи бажане за дійсне, Трускавець буде занепадати й надалі. У владі потрібні люди, які здатні напрацьовувати ефективні менеджерські рішення і втілювати їх. А не ті, які обвинувачують городян, що цілком обґрунтовано критикують їхню неспроможність діяти, у тому, що «досягнень» вони не помічають.

Коментарі

Позначки: , , , ,