Мер Львова Садовий купував незаконну вакцину від коронавірусу, – телеграм-канал «Джокер»

Новини 07 Січня, 2021 6 612

Фото: відкриті джерела.

У Києві працює банда медичних аферистів, яка під прикриттям команди “Слуг Народу” торгує контрабандною вакциною від COVID-19 та надає медичні послуги високопосадовцям.

Про це повідомляє Телеграм-канал «Джокер», пише “Четверта студія”.

Як повідомляється, банду медичних аферистів очолює Роман Гольдман.

“Загалом Роман працює з українським істеблішментом. Серед його клієнтів: мер Києва Кличко, мер Львова – Садовий, політики: Олесь Довгий, Олександр Грановський, бізнесмени Олександр Мартиненко, Євген Черняк, Аарон Майберг і деякі знамениті учасники 95-кварталу, а також інші шоу-мени і навіть VIP-журналісти”,  – йдеться у повідомленні.

Роман Гольдман забезпечує дороге лікування членів сімей української еліти в ізраїльських клініках за ціною, яка в рази перевищує реальну вартість лікування.

“Роман літає на приватних літаках і колекціонує фотографії зі своїми VIP клієнтами. Переглянув весь його фотоархів. Так ось, Роман вирішив стати нелегальним дистриб’ютором американської вакцини Pfizer в Україні – для своїх VIP-клієнтів. Його найближчий друг “Слуга Народу”, Михайло Радуцький, голова профільного комітету Ради люб’язно надав йому дах для нелегального ввезення вакцини на територію України.

У клініці «Меділенд» підприємець – ізраїльтянин організував прийом клієнтів і продаж вакцини по 2,5 – 3 тис євро. Уточню, що вартість вакцини на світовому ринку становить 15 євро. Процедура складається з двох уколів. Перший, а потім – другий з інтервалом у 21 день.

Кажуть, перший укол собі зробив навіть прем’єр-міністр Шмигаль, а ось другий поки не встиг.

Після цього інформація про Романа стала швидко розходиться серед еліти. Про всяк випадок повідомляю, що Роман не є медиком, не має медичної освіти і не представляє медичні установи Ізраїлю”, – повідомляє «Джокер».

Адміністратор Телеграм-каналу вирішив зв’язатися з Романом від імені глави Офісу президента Андрія Єрмака.

Ось листування:

Коментарі

Позначки: , ,