Мер грузинского муніципалітету Цаленджіха відвідав Львівщину з гуманітарною місією

Новини 04 Квітня, 2022 52

Георгій Харчілава, мер грузинского муніципалітету Цаленджіха відвідав Львівщину з гуманітарною місією.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу облради.

Сьогодні, 4 квітня 2022 року, з Гією Харчілавою зустрівся голова постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівської обласної ради Володимир Квурт.

У перший день війни керівник грузинского муніципалітету Цаленджіха, що знаходиться на кордоні з Абхазією, публічно підтримав Україну, закликавши допомогти українському народу. Було створено спеціальний фонд, а мешканці муніципалітету зібрали кошти на закупку обладнання, необхідного зараз Україні. Це обладнання було передано для потреб Львівщини.

“Мешканці нашого муніципалітету зробили це від душі і з почуття солідарності з українським народом. Я пообіцяв їм, що приїду до України. І тепер я тут. Дуже цікаво побачити чітку і злагоджену роботу влади, волонтерів та всіх українців, які є повноцінними учасниками суспільства. Громадяни та інституції є головними чинниками у боротьбі з окупаційними силами”, – зазначив під час зустрічі Георгій Харчілава.

“Ми обговорили тему гуманітарної допомоги, а також тему спільних героїв. Вчора вони попрощалися з громадянином Грузії, який загинув, захищаючи Україну. Грузинські легіонери стоять пліч-о-пліч з українцями у війні з окупантом. Допомога наших друзів з Грузії у нелегкий час є надзвичайно цінною і важливою для України”, – наголосив після зустрічі Володимир Квурт.

Коментарі

Позначки: ,