Мер Франківська Руслан Марцінків вакцинувався у прямому ефірі (ФОТО)

Новини 04 Березня, 2021 66

Марцінків

Міський голова Івано-Франківська вакцинувався від COVID-19 у центральній міській клінічній лікарні, пише Суспільне Карпати.

Спочатку очільнику міста виміряли температуру – 36,5. Також він надав письмову згоду щодо вакцинування.

“Дав згоду, щоб вакцинуватися, бо вакцинація – добровільна. Можете глянути, яка саме вакцина. Та сама!” – сказав міський голова Руслан Марцінків.

Після щеплення очільник міста розповів про свій стан.

“Навіть не відчув! Всім рекомендую вакцинуватися. Не слухайте нічого зайвого по інтернету чи засобах масової інформації. Я не прихильник центральної влади, але треба розуміти, що вакцинація – один з найефективніших методів боротьби з коронавірусом зараз. Надіюся, вакцини буде достатньо. Для нас, нашого міста, області важливо подолати наслідки пандемії, – зазначив Марцінків. – Дякую, дівчатам, які погодилися вакцинувати. Насправді саме наша бригада з Івано-Франківська першою почала вакцинувати у Надвірній. Також дякую лікарям, які вакцинуються, це підвищує довіру до вакцини”.

Нагадаємо, 25-го лютого на Прикарпатті розпочалася вакцинація від COVID-19. На це область отримала 22 тисячі доз вакцини AstraZeneca для 11 тисяч прикарпатців.

Першою на Франківщині вакцинувалася завідувачка відділення невідкладної екстреної медичної допомоги Надвірнянської ЦРЛ Леся Возняк.

Коментарі

Позначки: ,