MELOVIN заспівав на вокзалі у Львові (ВІДЕО)

Новини 23 Березня, 2022 471

MELOVIN заспівав на вокзалі у Львові

Після перших вибухів у Києві епатажний MELOVIN з командою перебрався до Львова. Ледь не щодня він розсилає гуманітарну допомогу по всій країні, а в понеділок ввечері, 21 березня, виступив на залізничному вокзалі.

Про це пише Четверта студія з посиланням на 24 канал.

Співак MELOVIN планував приїхати до Львова з концертом 3 березня, але захід скасували через повномасштабну війну в Україні. Тож артист заспівав не тільки для фанів, а й для вимушених переселенців, які знайшли прихисток у місті Лева. Міні-концерт він влаштував на головному залізничному вокзалі.

“У Львові заспівали на центральному вокзалі на підтримку всіх, хто вимушений був тікати від обстрілів, залишати свої домівки від “рузькіх асвабадітєлєй”. “Музики зараз так не вистачає”, – сказала мені жіночка зі сльозами на очах. Сумних, але сповнених віри”,– розповів MELOVIN.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений BIG HOUSE MELOVIN © (@bhmelovin)

Він проникливо виконав гімн України, хіт Скрябіна “Спи собі сама” та свої пісні – “З тобою, зі мною, і годі”, “І кров кипить”, Under The Ladder, з якою представляв Україну на Євробаченні-2018, “Не зволікай”, котру написав вже у Львові, та інші.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Darya Ivashchenko (@dasha_ptashnik_)

Коментарі

Позначки: