Медики Тернопільщини отримали захисні костюми від Фонду Порошенка (ВІДЕО)

Новини 10 Травня, 2020 154

Львівська обласна інфекційна лікарня Фото: ФБ/Roman Baluk

Почаїв на Тернопільщині є одним з епіцентрів коронавірусу в Україні. Саме туди направив допомогу  Фонд Порошенка. Захисні костюми передали також медзакладам кількох районів, де ситуація із захворюваністю на COVID-19 є найважчою.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”.

Комплекти захисних костюмів привезли до Шумської центральної лікарні. Ці костюми призначені для сімейних лікарів, які щоденно контактують з потенційно хворими на коронавірус.

“Це надзвичайно гарні костюми, вони навіть не одноразові. Це дуже велика допомога. Ми вдячні волонтерам”, – говорить головна лікарка Шумського райцентру первинної медико-санітарної допомоги Ольга Бабій.

У лікарні працюють десять сімейних лікарів, двоє з яких уже перехворіли на коронавірус. Аби убезпечити медиків від інфікування, Благодійний фонд Порошенка передав у лікарню партію захисних костюмів.

Шумський район сьогодні знаходиться на третьому місці за кількістю хворих. Тут їх понад 100 осіб. Лідером є Кременеччина, де понад 300 інфікованих. Тож саме ці райони першочергово отримали засоби захисту.

Детальніше дивіться у відео:

Коментарі

Позначки: , ,