Медведчук прибув до Офісу генерального прокурора (ВІДЕО)

Новини 12 Травня, 2021 84
Медведчук прибув до Офісу генерального прокурора. Фото: Yan Dobronosov

Фото: Yan Dobronosov

Кум Путіна голова політради партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктор Медведчук 12 травня прибув до Офісу генерального прокурора.

Про це повідомляє Українська правда, пише “Четверта студія”.

Медведчук пояснив журналістам, чому з’явився зараз: мовляв, 11 травня він перебував на відпочинку з дружиною в сусідній області. Про підозру дізнався зі ЗМІ, знову заявив про “репресії і незаконне переслідування”.

По суті підозри політик говорити відмовився, оскільки, мовляв, йому її не вручено. Про родовище “Глибока” в окупованому Криму, на якому він, за даними слідства, за сприяння росіян, незаконно видобував нафту і газ, Медведчук, за його словами, не чув.

Голова політради ОПЗЖ запевнив, що тікати з України не буде, та що навіть до тримання під вартою готовий.

Медведчук сказав, що прибув в ОГП зі своїми адвокатами та готовий захищатися. На ганку Офісу генпрокурора його також зустрічали однопартійці, зокрема Ілля Кива та Вадим Рабінович.

Нагадаємо, Ірина Венедіктова підписала підозру в держзраді народним депутатам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку та Тарасу Козаку. Вона наголосила, що слідство і прокурори на сьогодні отримали достатньо підстав для зміни їх статусу із свідків на підозрюваних.

Віктора Медведчука, якого підозрюють у державній зраді, шукають правоохоронці. Його однопартійці ж стверджують, що він в Україні.

До будинку Медведчука 11 травня прийшли з обшуком силовики СБУ. Перевіряють помешкання, яке розташоване на вулиці Монтажників в Києві і котре пов’язують з кумом Путіна Медведчуком. Зокрема, у Службі безпеки підтвердили зазначеним виданням, що обшуки дійсно відбуваються.

Кума Путіна і дружина нардепа від партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука Оксана Марченко повідомила, що вони вже повернулися додому. Судячи з дописів дружини Медведчука, подружжя повернулося з відпочинку в Хорватії.

Коментарі

Позначки: , ,