Медведчук похвалився, що санкції не заважають йому користуватися своїм майном (ВІДЕО)

Новини 02 Березня, 2021 1 592

Фото: Культурометр

Кум Путіна пояснив, що йому складно зрозуміти, в чому суть санкцій, накладених на нього і його дружину Оксану Марченко і як їх будуть реалізовувати

Віктор Медведчук заявив, що санкції не заважають йому користуватися своїм майном, а усе необхідне він купує за готівку. Кум Путіна дав інтерв’ю «ВВС Україна», у якому пояснив, що йому складно зрозуміти, в чому суть санкцій, накладених на нього і його дружину Оксану Марченко і як їх будуть реалізовувати.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє Телебачання Торонто у ФБ.

«Наприклад, як бути з санкцією, де йдеться про те, що мені заборонено розпоряджатися і використовувати мої активи, тобто нерухомістю і коштами на рахунках? Зрозуміло, що мені подзвонили і сказали, що заблоковано мій рахунок в українському банку. Так само і моєї дружині. Зрозуміло, що я не можу розпоряджатися майном, тобто будинок, який знаходиться в моїй власності, я продати не можу. Автомобілі, які знаходяться в моїй власності, я продати не можу. Але як щодо того, що заборонено використовувати? Я не можу жити в своєму будинку? Я не можу їздити в машині, що належить мені на праві особистої власності? Це маячня в плані конституційних прав і обов’язків», — сказав Медведчук.

Також він розповів, що останні кілька років не користувався своєю карткою, бо не було такої необхідності. А грошей готівкою має достатньо, ними і розраховується.

 

Коментарі

Позначки: , , ,