МАУ заявила про скасування кількох міжнародних рейсів у вересні

Новини 19 Серпня, 2020 167

Ілюстрація / REUTERS

Внутрішні рейси авіакомпанії здійснюватимуться за напрямками Львів, Херсон, Одеса

Найбільший український авіаперевізник – компанія «Міжнародні Авіалінії України» (МАУ) повідомила про перегляд програми польотів внутрішніх і міжнародних рейсів на період до 14 вересня.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на УНІАН, прес-служба авіаперевізника повідомила, що у зв’язку з продовженням відповідних карантинних обмежень МАУ у вересні змушена скасувати рейси до Венеції, Стокгольма, Копенгагена, Гельсінкі, Неаполя, Цюриха, Будапешта, Тбілісі, Ларнаки, Франкфурта, Відня і Варшави. Зазначається, що внутрішні рейси авіакомпанії здійснюватимуться за напрямками Львів, Херсон, Одеса.

«З 3 вересня з Києва до Львова рейси виконуватимуться щопонеділка, щочетверга і щоп’ятниці. Зі Львова до Києва виконуватимуться рейси щовівторка, щоп’ятниці та щонеділі. З 4 вересня з Києва до Херсона можна дістатися щоп’ятниці та щонеділі. З Херсона до Києва – щопонеділка і щосуботи. Починаючи з 2 вересня з Києва до Одеси рейси виконуватимуться щодня, крім вівторка. З Одеси до Києва можна буде дістатися щодня, крім середи», – йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, міжнародні рейси МАУ планує здійснювати за такими напрямками: Київ – Амстердам, Київ – Лондон, Київ – Париж, Київ – Ніцца, Київ – Мілан, Київ – Дубай, Київ – Каїр, Київ – Мюнхен, Київ – Баку, Київ – Стамбул, Одеса – Стамбул, Київ – Тель-Авів, Одеса – Тель Авів, Київ – Єреван, Київ – Мадрид.

Зазначається, що зміни частот відбудуться на таких маршрутах: Київ – Амстердам – зворотні рейси щодня, крім вівторка та четверга; Київ – Лондон – рейс планується 02.09; Київ – Каїр – щовівторка і щочетверга, повернення до Києва щосереди і щоп’ятниці; Київ – Дубай – додається ще дві частоти щоп’ятниці та щонеділі; Київ – Баку – щосереди та щонеділі, повернення до Києва щопонеділка і щочетверга; Київ – Париж – рейси здійснюватимуться щодня, крім вівторка та п’ятниці; Київ – Стамбул – рейси здійснюватимуться щодня, крім вівторка та середи.

Повідомляється, що авіакомпанія планує поступове відновлення і розширення своєї мережевої моделі.

«Відповідно, з другої половини вересня будуть відновлені внутрішні та міжнародні рейси за маршрутами: Харків – Тель-Авів, Дніпро – Тель-Авів, Київ – Харків, Київ – Дніпро, а також додаткова частота за маршрутом Київ – Мілан», – йдеться в повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,