Матч Ліги націй «Україна – Швейцарія» відбудеться без глядачів

Новини 31 Серпня, 2020 234

3 вересня на стадіоні «Арена-Львів» відбудеться матч Ліги Націй УЄФА 2020-2021 між національними збірними командами України та Швейцарії. У Львівській ОДА відбулась організаційна нарада щодо його проведення. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА, пише Четверта студія.

Учасники, зокрема, акцентували увагу на дотриманні санітарно-епідемічних норм.

“Матчі турніру Ліга націй, в тому числі поєдинок Україна – Швейцарія, який відбудеться 3 вересня у Львові, проходять під егідою УЄФА. Це означає, що саме УЄФА визначає регламент організації та проведення таких матчів. Крім того, вся підготовча робота до поєдинку відбувається під контролем представників УЄФА, які прибувають для цього у відрядження до Львова. У випадку поєдинку Україна – Швейцарія УЄФА вирішив проводити цю зустріч без глядачів. Тому квитки на матч реалізовуватися не будуть. Так само без глядачів відбудуться і всі матчі Ліги націй, заплановані на вересень”, – зазначив перший заступник голови ОДА Андрій Годик.

Як зауважив начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як, без глядачів зараз відбуваються й матчі в рамках інших турнірів, які проходять під егідою УЄФА. Зокрема, це кваліфікаційні раунди до Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА.

“Відповідно до рішення УЄФА, найближчим поєдинком, який проходить під егідою європейського футбольного союзу і який зможуть відвідати глядачі, але не більше ніж 30% від загальної кількості місць на стадіоні, стане матч за Суперкубок УЄФА. Він відбудеться 24 вересня цього року у Будапешті. Глядачі будуть допущені на цю гру у тестовому режимі. Після цього матчу УЄФА, на підставі вивчення поточної ситуації з пандемією COVID-19 в Європі загалом та в окремих країнах зокрема, прийматиме рішення щодо того, чи будуть допущені глядачі на наступні матчі, які відбуваються під егідою союзу. І якщо так, то за яких умов”, – пояснив Роман Хім’як.

Коментарі

Позначки: