Масове отруєння фаст-фудом у Львові: кількість постраждалих зросла до 25 осіб

Новини 16 Липня, 2018 75

Фото ілюстративне. Джерело: alltop10.org

До 25 осіб зросла кількість постраждалих після вживання їжі у львівському кафе швидкого харчування Tomash Kebab.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 13 липня до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню та інфекційне відділення Пустомитівської ЦРЛ пацієнтів із діагнозом ХТІ (харчова токсикоз-інфекція) та ГКІ (гостра кишкова інфекція), з числа тих, що харчувались в закладі громадського харчування Tomash Kebab.

Станом на 20:30 год. 15 липня, всього за допомогою звернулось 25 осіб (1 дитина), з них госпіталізовано 23 особи та 2 особи – на амбулаторному лікуванні.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції області, за  фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325  КК України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Санкція статті передбачає покарання – штраф або арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Як повідомлялося, у Львові було  госпіталізовано дев‘ятеро людей з харчовим отруєнням після споживання страв у кафе швидкого харчування Tomash Kebab.

 

Коментарі

Позначки: , ,