Марцінків пропонує зайнятись сексом на Ратуші в Івано-Франківську

Новини 03 Лютого, 2021 2 585

Ілюстрація: versii.if.ua

В Івано-Франківську можуть ввести нову платну послугу: зайнятися коханням на фоні панорами міста. Вартість такого «задоволення» становитиме 100 тис грн.

Як пише «Четверта студія», про це написав на своїй сторінці у ФБ міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків у ФБ.

«Нову послугу введемо на Ратуші! 100000 грн. за зайняттям коханням на фоні панорами міста! Всі кошти підуть на реставрацію Ратуші! Є ідея доручити КП «Центр розвитку міста та реакреації!», – зазначається у дописі.

Нову послугу введем на ратуші! 100000 грн. за зайняттям коханням на фоні панорами міста! Всі кошти підуть на реставрацію ратуші! Є ідея доручити КП Центр розвитку міста та реакреаціі!

Опубликовано Русланом Марцінківом Среда, 3 февраля 2021 г.

Як повідомлялося, 2 лютого в мережі Instagram з’явився ролик з невідомою парою, які начебто здійснюють статевий акт на оглядовому майданчику ратуші. Відео оприлюднив відомий франківський блогер f.r.a.n.k.i.v.s.k.y.y. на своїй сторінці. Хоча через велике наближення камери якість відео не дуже хороша, проте чітко помітно, що це міська ратуша.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,