Маршрутка до Рудно відновила роботу

Новини 23 Червня, 2020 207
Як у Львові містом курсують брудні маршрутки. Фото: Олег Ліпчинський‎.

Заступник Козицького каже, що Львів повинен вже давно розуміти і працювати над тим, щоб усі території майбутньої ОТГ розвивалися рівномірно

28 маршрут на Рудно відновить свою роботу сьогодні від 16.00. Упродовж тижня на маршруті має бути 3 автобуси марки “Атаман”. 

Про це інформує прес-служба ЛОДА, пише Четверта студія.

Графік руху на цей тиждень по кінцевій у Рудному : 6.30, 7.15, 8.00, 9.30, 10.15. Ввечері: 17.00, 17.45, 18.30, 19.15, 20.00

“Це експериментальний графік. І кількість автобусів теж тимчасова. Ми домовилися зустрітися у такому ж складі через тиждень. До цього часу ЛМР має проаналізувати пасажиропотоки. І можливо, з наступного вівторка кількість автобусів потрібно буде збільшити. На мою думку, Львів повинен вже давно розуміти і працювати над тим, щоб усі території майбутньої ОТГ розвивалися рівномірно. Тут треба особливу увагу звернути на питання з добиранням людей і громадським транспортом”, – наголошує Юрій Холод.

До теми зміни маршрутів для Рудного, щоб мешканцям було зручно добиратися у різні його частини, представники ЛМР погодилися повернутися після завершення карантину.

Зустріч має відбутися також у Львівській обласній державній адміністрації.

Коментарі

Позначки: , , ,