Маленьких львів`ян запрошують на унікальні концерти MozArtKids

Новини 07 Серпня, 2019 103

Організатори Міжнародного фестивалю класичної музики LvivMozArt створили окремі концерти для дітей. У межах проекту MozArtKids цьогоріч відбудеться дві події. На наймолодшу публіку фестивалю чекатиме знайомство з оркестровими музикантами та інструментами віч-на-віч, програма з улюблених мелодій золотої віденської класики, веселі завдання та пізнавальні цікавинки про життя Моцарта й часи розквіту культури XVIII століття.

Про це пише прес-служба ЛМР.

Концерт «Подорож з Моцартом до Праги», у виконанні Ukrainian Festival Orchestra, відбудеться у Львівській національній опері 10 серпня о 15.00 год та 11 серпня об 11.00 год.

“Запрошуємо приєднатися до Моцарта у його веселій мандрівці до Праги. Додамо до багажу декілька улюблених мелодій, музику до танцю та передчуття свята — композитор саме прямує туди на прем’єру своєї опери „Дон Жуан“. Хіба не чудова нагода незабутньо провести час у спільному музикуванні?”, — описують концерт організатори.

“Чарівний перстень Вольфганга» — концерт-зустріч двох молодіжних оркестрів: BLJO / Баварського молодіжного та YsOU / Молодіжного симфонічного оркестру України. Виступ заплановано у Львівській філармонії о 17.00 год.
Два потужні оркестри України та Німеччини, у складі яких — винятково найталановитіша молодь, зустрінуться на сцені філармонії, у складі камерних ансамблів, та разом створять яскравий калейдоскоп звучання культур зі всього світу. Народні наспіви, романтичні шедеври, танці Німеччини, Австрії, Франції, Італії, України, країн Латинської Америки, безліч творчих цікавинок та сюрпризів, а також веселе спілкування з юною публікою, коли музиканти поділяться секретами та можливостями різноманітних оркестрових інструментів.

“Маленький Вольфганг Амадей потрапляє в незвичну чарівну мандрівку! Одного дня хлопчик випадково знаходить чарівний перстень, який відразу надягає на палець. І вмить опиняється у зовсім незнайомому місці, в незнайомій країні. Навіть не в одній? Від берегів Латинської Америки, через Атлантичний океан до європейських міст і далі… Мандрівка музичними просторами нашої планети з маленьким Моцартом — це справжня пригода для найменших слухачів фестивалю”, — зазначають організатори.

Довідково: Третій сезон фестивалю LvivMozArt триває у Львові впродовж 3−11 серпня під темою «Музика і література».

У межах фестивалю відбудуться масштабні концертні постановки, витончені вечори камерного формату, перформанси, презентації та речиталі. Фестиваль об’єднає найкращих українських та світових музикантів, відкриє цікаві локації та заповнить найбільші концертні зали міста.

Детальна інформація про фестиваль та програму — за посиланням.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,