Маленька українка довела до сліз суддів на талант-шоу в Іспанії (ВІДЕО)

Новини 01 Жовтня, 2022 393

Маленька українка довела до сліз суддів на талант-шоу в Іспанії

8-річна українка взяла участь у шоу «Іспанія шукає таланти»

Перш ніж показати свій номер, Злата розповіла, що вона українка, а свій танець присвячує всім українським дітям: «Я танцюватиму для всіх українських дітей. Я присвячую свій танець Україні», — сказала Злата зі сцени, ледь стримуючи сльози. Ця промова дуже розчулила членів журі.

Після цього 8-річна українка виконала танець балету «Гаяне». Злата подякувала проєкту за можливість взяти в ньому участь, а також попросила Іспанію підтримати Україну: «Дякую всім за підтримку. Сподіваюся, війна в Україні скоро закінчиться, і я повернуся. Я дуже сподіваюся, що ви допоможете Україні. Тому що це дуже важливо для мене. Я сумую за всіма своїми друзями, які там залишилися. І, сподіваюся, що ми з ними скоро зустрінемося», — сказала дівчинка, ледь стримуючи сльози.

Своєю чергою, судді високо оцінили виступ дівчинки. А одна з членів журі, співачка Едурне, не стримала емоцій і від слів маленької українки розплакалася, після цього вона натиснула «золоту кнопку», таким чином вивівши дівчинку у півфінал проєкту.

Коментарі

Позначки: