Максим Степанов відвідав Новояворівську районну лікарню (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 12 Березня, 2021 4 003
Максим Степанов відвідав Новояворівську районну лікарню. Фото: Яворівська РДА.

Максим Степанов відвідав Новояворівську районну лікарню. Фото: Яворівська РДА.

Сьогодні, 12 березня, міністр охорони здоров’я України Максим Степанов перебуває з робочою поїздкою на Львівщині. У рамках візиту очільник МОЗ відвідав Новояворівську районну лікарню.

Про це Максим Степанов розповів на своїй сторінці у Фейсбуці, пише “Четверта студія”.

За словами міністра, у Новояворівській районній лікарні можна розмістити 325 хворих.

“Новояворівська райлікарня з червня минулого року надає допомогу хворим на COVID-19. У рамках програми «Велике будівництво» тут реконструювали приймальне відділення, закупили сучасне обладнання – рентген-апарат та апарат УЗД. Сьогодні в закладі є 325 ліжок”, – додав Степанов.
Фельдшери, які працюють у відділенні екстреної медичної допомоги райлікарні, зауважили, що за останній рік працювати стало набагато легше. Зросли заробітні плати, у медзакладі з’явилося нове обладнання, молоді спеціалісти мають змогу підвищувати кваліфікацію. Міністр наголосив: робота в напряму оновлення матеріальної бази медичних закладів та соціального забезпечення лікарів триває.

Нагадаємо, міністр охорони здоров’я України Максим Степанов відвідує медичні установи, що залучені до надання екстреної медичної допомоги, а також візьме участь у конференції з питань трансплантології, організованій КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова».

Раніше у ЗМІ з’явилась інформація, що міністр охорони здоров’я України Максим Степанов купив пальто елітного італійського бренду майже за 622 тисячі гривень.

Коментарі

Позначки: , ,