Люди перестали довіряти Зеленському і його команді, — Княжицький

Новини 03 Липня, 2020 221

Микола Княжицький. Фото 4studio

Рейтинг президента Володимира Зеленського та його команди стрімко падає через відсутність у них ідеології та кваліфікації, необхідної для управління країною.

Про це в ефірі у ток-шоу “Говорить Великий Львів” заявив народний депутат України від “Європейської Солідарності” Микола Княжицький, пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”.

“Рано чи пізно це мало статися. Бо коли влада некваліфікована, неідеологічна, намагається “сидіти” на електораті різних партій, в якийсь момент приходить кінець. Власне, це і відбувається. Країна стоїть перед серйозними викликами – пандемія коронавірусу, падіння економіки, продовження війни. Люди це відчувають і, очевидно, люди не бачать втілення тих всіх обіцянок, про які говорив Зеленський і його команда. Більше того, вони бачать достатньо примітивних людей, які то про “корабельні сосни” говорять, то про якихось “не таких” дітей. І це щодня відбувається. Звісно, що люди розчаровуються, приходять і до “Європейської солідарності”, і частина до ОПЗЖ, частина взагалі губиться. Країна регіоналізується у наслідку і ми це бачимо в соціології”, – зазначив політик.

Княжицький також припустив, що цей процес триватиме і буде розвиватися з шаленою швидкістю.

“Тому, що ця нефаховість і непрофесіоналізм у всьому проявляється. Навіть ця ідея Порошенка переслідувати, бо він Томосу домігся, – це ж абсурд. Порошенко виглядає позитивно в цій ситуації і набирає додаткові голоси. Люди, які підтримують Медведчука, також розчаровані в багатьох факторах. І мені шкода, бо країна може розколотися, і ідеологічно, і регіонально. Росія може тим скористатися і ми будемо стояти перед серйозними викликами”, – сказав нардеп.

Коментарі

Позначки: , , ,