Люди мають підтримувати всіх, кого репресує влада, – Федина

Новини 16 Червня, 2020 436
Софія Федина. Фото: 4studio.

Софія Федина. Фото: 4studio.

Було б добре бачити таку саму велику кількість людей, які були присутні на підтримку активіста Сергія Стерненка, на кожному суді, який стосується тих людей, яких репресує влада.

Про це в ток-шоу “Прямий ефір” заявила народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Софія Федина, пише “Четверта студія”.

“Ми можемо по-різному ставитися до людей, яких сьогодні репресує влада. Але ми маємо різних людей, яких влада репресує незаконно, тільки тому, що комусь десь якось захотілось показати силу чи помститися. І у нас є єдиний варіант – ставати разом плече до плеча, якими би в якийсь момент ми різними не були і, можливо, які б між нами не були різні нюанси. Тому що, як будемо окремо – посадять усіх. Будемо разом – ми зможемо захищати право і справедливість. І тут важливий момент. Я хотіла би бачити таку саму велику кількість людей, які сьогодні були на підтримку Стерненка, на кожному суді, який стосується тих людей, яких репресує влада. А зокрема, по Riffmaster’у, Юлії Кузьменко і Яні Дугарь”, – сказала Федина.

Вона зауважила, що склалося враження, що ця справа вже десь забулася, приходить все менше і менше людей.

“А ми маємо ситуацію, коли несправедливі, неправові і явно політично замовні рішення починають будувати реалії нашої держави: коли хтось зверху вирішив собі попіаритись на прес-конференції, оголосив людей винними, а тепер типу тримає марку, бо інакше не випадає”, – додала Федина.

Коментарі

Позначки: ,