Лисиця, яку спільно рятували зооактивісти Тернопільщини та Львівщини, виявилася хворою на сказ (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 04 Січня, 2021 4 727

Фото: ФБ/Орест Залипський

Тварину доставили з Тернопільської області до «Домівки врятованих тварин» у Львові

Лисиця, яку зооактивісти врятували на Тернопільщині і передали до «Домівки врятованих тварин» у Львові – виявилася хворою на сказ.

Як пише «Четверта студія», про це повідомив у ФБ голова правління в Еко Zахист Орест Залипський.

«Важлива інформація.  Всі пам’ятають лиса який до нас приїхав з Тернополя.  Так ось цього вечора він був поміщений у ізолятор, а наступного дня ближче до обіда він помер 24.12.20р . Згідно з процедури ми його опакували і завезли у Львівську обласну державну ветеринарну клініку на ростин.

Вже 28.12 ми знали про те що у нього виявили сказ. Всі подальші наші дії були згідно інструкції, а це дезинфекція приміщення, та повторна вакцинація від сказу вісіх тварин які в ізоляторі (м’ясоїдних). Та продовження їхнього карантину ще на 15 діб.

Також заради безпеки наших підопічних, всі тварини пройшли позапланову вакцинацію від СКАЗу, (які не мали жодного контакту з твариною). Наступним нашим кроком була вакцинація працівників, які мали контакт з твариною. Звичайно, ми 60 днів не будемо приймати хижих тварин. Для відвідувачів ми відчинені! Тож закликаємо бути всім обережними, та вакцинувати домашніх улюбленців», – повідомив Орест Залипський.

Коментарі

Позначки: , , , ,