Львівський журналіст розкритикував повідомлення про поїздку Зеленського в Оман

Новини 05 Січня, 2020 2 367

султан Кабус бін Саїд Альбусаід. Фото із сторінки Романа Онишкевича у Фейсбук

От вже уявляю собі Володимира Олександровича, який об’ївшись в 5-зірковому готелі харису з кебабом і запивши кавою з пабаном, блукає гостинним Оманом у пошуках якого-небудь хлопа «на найвищому рівні», аби найближчими днями після ситної трапези потеревенити з ним про «торговельно-економічну співпрацю двох країн, зміцнення дипломатичних відносин та залучення інвестицій в Україну»

Хто не в курсі, на фото султан Кабус бін Саїд Альбусаід – людина, яка втратила шанс стати найщасливішою в світі. Чому? Та дуже просто. До нього в Оман полетів сам Президент Володимир Зеленський, а султан, судячи з усього, навіть не приїхав в аеропорт поручкатися з главою дружньої держави.

Про це у Фейсбуці пише львівський журналіст Роман Онишкевич, передає Четверта студія.

“Хоча з іншого боку, з якого б то перепою цілий султан непитущої держави мав зустрічати рейсові літаки з туристами. А саме таким, за повідомленням президентського офісу, прилетів у благословенний султанат добродій Зеленський. У цьому контексті взагалі вершиною ідіотизму виглядає другий меседж офісу Президента: «Там найближчими днями у Глави держави заплановані зустрічі на найвищому рівні».

От вже уявляю собі Володимира Олександровича, який об’ївшись в 5-зірковому готелі харису з кебабом і запивши кавою з пабаном, блукає гостинним Оманом у пошуках якого-небудь хлопа «на найвищому рівні», аби найближчими днями після ситної трапези потеревенити з ним про «торговельно-економічну співпрацю двох країн, зміцнення дипломатичних відносин та залучення інвестицій в Україну». А тим часом султан Кабус бін Саїд Альбусаід тупо просирає своє щастя”, – написав Онишкевич.

Хто не в курсі, на фото султан Кабус бін Саїд Альбусаід – людина, яка втратила шанс стати найщасливішою в світі. Чому?…

Опубліковано Романом Онишкевичем Неділя, 5 січня 2020 р.

Коментарі

Позначки: ,