Львівський випускник написав мультипредметний тест без жодної помилки

Новини 04 Серпня, 2022 142

Львівський випускник не припустився жодної помилки в мультипредметному тесті. Артем Краєвський навчається у класичній гімназії при ЛНУ імені І. Франка. Він набрав максимальні 600 балів за підсумками тестів з української мови, історії України та математики.

Про це Суспільне, пише «Четверта студія».

Завдання, розраховані на дві години, Артем Краєвський виконав за 50 хвилин.

“Найлегшим була історія. Я її зробив, здається, за сім хвилин. Ну, там було легко…Спочатку я вийшов, трішечки “всплакнув” від щастя. А потім вийшов із самого центру оцінювання і розказав всім! Надворі вже чекали мої друзі, мої батьки”, — каже випускник Артем Краєвський.

Мама хлопця розповіла, що була впевнена у його знаннях. Тож для неї такий результат Артема не став несподіванкою, а швидше — результатом очікувань.

“Ми намагалися його підтримувати і не заважати. У нього була своя стратегія: що він буде писати першим, що він буде писати наступним. Тобто, ми зі своїми порадами особливо не влізали. Знали, що він все сам зробить так, як вважає за потрібне, і це буде правильно”, — каже мама Артема Олена Дорошева.

У гімназії, де навчається хлопець, розповідають, що кожного року мають випускників, котрі набирають максимальну кількість балів на ЗНО з одного предмету. Але цьогоріч Артем показав найкращий результат.

“Щоби зразу з трьох предметів 200 балів – такого, здається, ще не було за моєї пам’яті. Артем постійно був як належний учень. Він ввесь час був відмінником. Кожного року, пам’ятаю, йому вручали стипендію, починаючи з 5 класу. Він дуже активний, він був старостою класу”, — каже директор гімназії Юрій Джала.

За словами Артема, він принципово вирішив залишитися вчитися в Україні. Планує навчатися системного аналізу. Загалом на Львівщині є декілька випускників, які здобули максимальний результат на національному тестуванні. Однак остаточні результати оприлюднять у вересні.

Коментарі

Позначки: ,