Львівський театр ім. Франца Кафки запрошує на експериментальну виставу “Вороги дівчат”

Новини 13 Березня, 2024 94

Фото Андрій Семенюк

Експериментальна форма постановки поєднує акторську гру, фортепіанну музику та інноваційні візуальні рішення, створюючи унікальний та емоційний досвід

Львівський театр ім. Франца Кафки, відомий своїми авангардними постановками, оголошує про прем’єру міждисциплінарного проекту “Вороги дівчат”.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Театр Кафки.

Вистава, що досліджує глибини людської трагедії та жагу до помсти, відбудеться 24 березня о 17:00 у Театрі Слово і Голос.

Сюжет вистави обертається навколо раптової події, яка руйнує життя героїв. Занурені в горе та гнів, вони шукають відповіді та прагнуть покарати винних.

Експериментальна форма постановки поєднує акторську гру, фортепіанну музику та інноваційні візуальні рішення, створюючи унікальний та емоційний досвід для глядача.

“Вороги дівчат” – це лише перша частина масштабного міждисциплінарного проекту. Згодом глядачі зможуть побачити однойменну виставку та анімацію, що доповнять та розширять тему вистави.

Перформанс, що досліджує глибини людської трагедії та жагу до помсти, відбудеться 24 березня о 17:00 у Театрі Слово і Голос.

Коментарі

Позначки: