Львівський суд відправив під варту трьох ромів

Новини 13 Вересня, 2018 49

Фото ілюстративне. Джерело: vgolos

Обкрадали приміщення на Самбірщині

Трьох осіб ромської національності, яких підозрюють у вчиненні крадіжок у Самбірському районі Львівщини, триматимуть під вартою.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області, працівниками поліції повідомлено про підозру трьом особам ромської національності у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

У ході досудового розслідування, встановлено що епізоди крадіжок відбулись у  серпні 2018 року.  З’ясувалось, що зловмисники проникли у два приватні нежитлові приміщення, звідки викрали грошові кошти, побутову техніку, будівельні інструменти та інші матеріальні цінності, що належали мешканцям Нового Калиніва, що на Самбірщині.

Сума завданих збитків становила понад 40 тисяч гривень.

Ухвалою слідчого судді Старосамбірського районного суду усім фігурантам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 днів.

Крім цього, органом досудового розслідування перевіряється причетність правопорушників до скоєння аналогічних злочинів на території району.

 

Коментарі

Позначки: ,