Львівський радіоремонтний завод освоїв ремонт майже тридцяти видів техніки ППО для ЗСУ (ФОТО)

Новини 22 Березня, 2019 566

Фото: ДП "Укроборонпром

Державне підприємство «Львівський радіоремонтний завод» нарощує темпи робіт з ремонту засобів протиповітряної оборони для української армії і вже освоїло ремонт 27 видів техніки ППО.

Про це  повідомила прес-служба держконцерну «Укроборонпром», до складу якого входить підприємство.

ДП “Львівський радіоремонтний завод”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, нарощує темпи з освоєння ремонту засобів протиповітряної оборони українського війська. Наразі львівське підприємство освоїло ремонт же 27 видів техніки ППО.

Нещодавно на державному випробувальному полігоні “Ягорлик”, що на Херсонщині, успішно завершився черговий етап випробувань зенітного ракетного комплексу БМ9К330 “Тор”, який був відновлений силами ДП “Львівський радіоремонтний завод”.

Цей ЗРК призначений для захисту важливих об’єктів та ешелонів сухопутних військ. Він здатен знищувати, на відстані понад 12 км, літаки та вертольоти противника, а також протирадіолокаційні та крилаті ракети. Однією з особливостей цього ЗРК є можливість його роботи в автономному режимі, під час якого “Тор” самостійно знищує повітряні цілі противника.

Окрім того, львівське підприємство перейшло до самостійного виготовлення антен для радіолокаційних станцій та освоїло випуск редукторів до них. А також проводить ремонт ЗРК С-125, що стоять на озброєнні українського війська.

У такому стані надходять пускові установки С-125 на підприємство для ремонту.

А такими пускові установки С-125 виходять із цехів заводу.

Фото: ДП “Укроборонпром”

Зазначимо, що у 2018 році ДП “Львівський радіоремонтний завод” випустив продукції на 143 млн грн, сплативши до бюджету всіх рівнів 14,8 млн грн. Водночас середня зарплата на підприємстві за минулий рік склала 10,7 тис грн, перевищивши показник 2017 року на 51%.

 

Коментарі

Позначки: