Львівський перинатальний центр отримав життєво необхідні лікарські засоби для найменших пацієнтів

Новини 07 Грудня, 2022 150

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний клінічний перинатальний центр» у межах грантової програми «Гуманітарна солідарність» отримав від благодійників життєво необхідні лікарські засоби та витратні матеріали для найменших пацієнтів.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу облради.

«Завдяки гуманітарній програмі, яка реалізується Міжнародним фондом «Відродження» у партнерстві та за фінансової підтримки CARE Deutschland e.V.,були придбані датчики для пульсоксиметрів, окуляри для фототерапії, венозні канюлі тощо.

Медикаменти та розхідні матеріали передані у відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених, у відділення постінтенсивного догляду новонароджених та виходжування недоношених дітей.

Дякуємо благодійникам за підтримку нашого закладу в такі складні часи», – зауважили в перинатальному центрі.

Нагадаємо, за результатами конкурсного відбору програми «Гуманітарна солідарність» підтримано 7 запитів від комунальних установ із Львівської області, з яких три – від комунальних закладів Львівської обласної ради.

Мета програма «Гуманітарна солідарність» – забезпечення швидкого реагування та задоволення гуманітарних потреб вразливого населення в умовах війни росії проти України.

Коментарі

Позначки: ,