Львівський окружний адміністративний суд не має грошей на конверти

Новини 08 Грудня, 2020 405

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Львівський окружний адміністративний суд зупиняє направлення учасникам судового процесу копій судових рішень, судових повісток та повідомлень, виконавчих листів та іншої вихідної кореспонденції суду засобами поштового зв’язку

Львівський окружний адміністративний суд тимчасово обмежує відправлення поштової кореспонденції.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці суду у ФБ.

Як зазначається, з 7 грудня 2020 року Львівський окружний адміністративний суд тимчасово обмежує відправлення поштової кореспонденції.

«У зв’язку з відсутністю коштів на оплату послуг з пересилання поштової кореспонденції Львівський окружний адміністративний суд зупиняє направлення учасникам судового процесу копій судових рішень, судових повісток та повідомлень, виконавчих листів та іншої вихідної кореспонденції суду засобами поштового зв’язку»,- зазначається у повідомленні.

Як повідомляють  у суді, зазначені процесуальні документи можна отримати безпосередньо в суді, з урахуванням обмежень та заходів пов’язаних із запобіганням поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

«Сподіваємось, що незручності будуть тимчасовими і надсилання поштової кореспонденції найближчим часом буде відновлено», – зазначається у повідомленні.

🔊Львівський окружний адміністративний суд тимчасово обмежує відправлення поштової кореспонденції❗❗❗

З 07 грудня 2020…

Опубликовано Львівський окружний адміністративний суд Вторник, 8 декабря 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , , ,