Львівський національний університет імені Івана Франка святкує свій день

Новини 11 Жовтня, 2023 184

Козицький привітав усіх освітян, здобувачів освіти та випускників цього навчального закладу, який знають далеко за межами нашої держави

Сьогодні – День Львівського національного університету імені Івана Франка.

Про це пише Четверта студія з посиланням на голову ЛОВА Максима Козицького.

«Дякую викладацькому колективові та всім працівникам за те, що цей вищий навчальний заклад зберіг і примножив академічний дух, атмосферу інтелектуальної свободи й поваги до гідності людини, якими сповнювали його всі, хто тут працював упродовж великої історії існування університету.

А лабораторії інтернету речей, спектральних досліджень, сенсорної електроніки та технологій штучного інтелекту, які відкрили упродовж 2022-2023 років, є свідченням того, що цей ВНЗ активно розвивається.

Низький уклін працівникам університету, які служили або зараз служать у лавах ЗСУ. Нехай усі здоровими, неушкодженими та з перемогою якнайшвидше повернуться до рідних і до улюбленої справи. Велика повага й вдячність студентам, які захищають Україну. 

Вітаю усіх освітян, здобувачів освіти та випускників цього навчального закладу, який знають далеко за межами нашої держави. Дякую за те, що творите ЛНУ як спільноту», – написав Козицький.

Коментарі

Позначки: ,