Львівський ліцей імені Героїв Крут запрошує майбутніх захисників на навчання (ВІДЕО)

Новини 08 Квітня, 2019 1 297

Скриншот відео

З 1 квітня розпочався прийом документів на вступ до Львівського ліцею імені Героїв Крут – освітнього закладу з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Як повідомляється на сторінці навчального закладу у Facebook, у  ліцеї навчаються та здобувають вишкіл юнаки для вступу у вищі заклади освіти військового та силового профілю.

Навчання в ліцеї безкоштовне, ліцеїсти перебувають на державному утриманні.

Після випуску ліцеїсти мають переваги при поступленні за військовими спеціальностями.

Вступні іспити: за обсягом програми 8-го або 9-го класів середньої загальноосвітньої школи: українська мова (диктант), математика (інтегрований іспит з алгебри і геометрії) та фізкультура.

День відкритих дверей у ліцеї – 11 травня.

До уваги – розповідь про життя, навчання та вишкіл у ліцеї, знята самими ж ліцеїстами.

Ліцей імені Героїв Крут

З 1 квітня розпочався прийом документів на вступ до Львівського ліцею імені Героїв Крут – освітнього закладу з посиленою військово-фізичною підготовкою.У ліцеї навчаються та здобувають вишкіл юнаки для вступу у вищі заклади освіти військового та силового профілю.Навчання в ліцеї безкоштовне, ліцеїсти перебувають на державному утриманні.Після випуску ліцеїсти мають переваги при поступленні за військовими спеціальностями.Вступні іспити: за обсягом програми 8-го або 9-го класів середньої загальноосвітньої школи: українська мова (диктант), математика (інтегрований іспит з алгебри і геометрії) та фізкультура.Перелік документів та детальні умови вступу – за посиланням: http://ldl-gk.lviv.ua/contact/conditions/День відкритих дверей у ліцеї – 11 травня, субота, з 12.00.До Вашої уваги – розповідь про життя, навчання та вишкіл у ліцеї, знята самими ж ліцеїстами. Ідея, режисура та операторська робота – ліцеїсти Давид Чайка та Ярослав Цаюк. Юнаки самі вибирали сторінки з життя ліцею, які б вони хотіли висвітлити своїм одноліткам, щоб заохоти найкращих із них приєднатися до великого братства крутянців. Також вони самі вибрали звуковим фоном "Марш нової армії". Адже це пісня, яка надихає їх до руху вперед та нагадує про високе призначення в житті.Запрошуємо поширювати та рекомендувати серед зацікавлених. Нехай більше юнаків та їх батьків дізнається про цю можливість.Ліцей імені Героїв Крут – перший крок у житті чоловіка!

Опубліковано Ліцей імені Героїв Крут у Львові Субота, 6 квітня 2019 р.

Ідея, режисура та операторська робота – ліцеїсти Давид Чайка та Ярослав Цаюк. Юнаки самі вибирали сторінки з життя ліцею, які б вони хотіли висвітлити своїм одноліткам, щоб заохоти найкращих із них приєднатися до великого братства крутянців. Також вони самі вибрали звуковим фоном “Марш нової армії”. Адже це пісня, яка надихає їх до руху вперед та нагадує про високе призначення в житті.

 

Коментарі

Позначки: ,