Львівський губернатор святкував ювілей (ФОТО)

Новини 28 Жовтня, 2018 191

Фото: Facebook/Ірина Микичак

Олег Синютка привітав працівників обласного діагностичного центру з 30-річчям

27 жовтня відбулись урочистості з нагоди 30-ї річниці від дня заснування Львівського обласного клінічного діагностичного центру.

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, зі святом присутніх привітав голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

«Я хотів би висловити вам слова вдячності. Бо, направду, усі ті люди, які були у вашому закладі, які доторкнулися до вашого добра та любові – неймовірно вдячні вам. Ви врятували життя багатьом людям. Я впевнений, що вони посилають до Господа слова подяки вам. Добра вам, здоров’я, шануйте та любіть людей, бережіть свій колектив. Пам’ятайте, що у ваших стінах було відроджене українське лікарське товариство. Ви є осередком не лише науки, великої професійності, але й українських лікарів та тих, хто веде за собою суспільство вперед. Я переконаний, що ми йдемо доброю дорогою і обов’язково матимемо добру, сильну державу, в якій поважають і шанують лікарів», – зазначив очільник Львівщини під час урочистостей.

Фото: прес-служба Львівської ОДА

Фото: Facebook/Ірина Микичак

Також за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та 30-річчя від дня заснування Львівського обласного клінічного діагностичного центру Почесними грамотами облдержадміністрації нагородили працівників цього медичного закладу.

Як проходили урочистості,   як колектив центру зробив собі свято – розповіла  і виклала світлини з події на своїй сторінці у Facebook, директор департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак.

«30-річчя! Вітайте ювілярів! Не скупіться на добрі теплі надихаючі слова. Нашим медикам дуже потрібні позитивні емоції. Хоча би для профілактики психоемоційного вигорання», – зазначає очільниця департаменту охорони здоров‘я Львівської ОДА.

Вона також наголошує, що «колектив зробив собі чудове, тепле родинне свято. З фільмом про історію і сьогодення, з благословеннями Владики, вітанням з жартами від Олега Синютки, зі спогадами та побажаннями колег і друзів,з фантастичним тортом і гарною музикою».

Вона розповідає, що «колектив центру сформувався з молодих активних лікарів, які тоді ще мало знали, але мали величезне бажання вчитися, опановувати нове обладнання, нові технології. Дружний, високопрофесійний, веселий, активний колектив. Колектив з історією і традиціями, серед вихованців центру керівники медицини області, головні лікарі, і навіть зірки естради».

«P.S. Мовою офіціозу. Цьогоріч (чи не вперше за останнє десятиліття), Львівською ОДА профінансовано придбання УЗД-апарату експертного класу і мамографа», – зазначає Микичак.

Фото: Facebook/Ірина Микичак

Довідково. Гарік Кричевський – заслужений артист України, багатократний володар премії “Шансон”, автор та виконавець пісень. Народився у 1963 році у Львові. Якийсь час працював санітаром швидкої допомоги,  у 1982 році вступив до Львівського державного медичного інституту. Грав у інститутському ВІА та в оркестрі Палацу молоді «Романтик». Після закінчення інституту до 1991 року працював  лікарем-рентгенологом в діагностичному центрі.

Довідка: Львівський обласний клінічний діагностичний центр – медичний заклад, заснований 1988 році, який надає консультативно-діагностичну допомогу всім мешканцям міста Львова та Львівської області. Основне завдання центру – якісне проведення діагностики захворювань, кваліфіковане проведення диференціальної діагностики складної патології на основі комплексного та всебічного обстеження хворих із застосуванням діагностичної техніки, інструментальних та лабораторних методів.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,