Львівський губернатор надзвичайно позитивної думки про «свободівця» Кошулинського

Новини 20 Грудня, 2018 171

Фото: "Цензор.нет"

Олег Синютка дав інтерв‘ю «Цензор.нет»

Голова Львівської ОДА  Олег Синютка заявив, що він про Руслана Кошулинського «надзвичайно позитивної думки».

Про це львівський губернатор сказав  в інтерв‘ю «Цензор.нет», коментуючи те, що українські націоналісти оголосили  про спільну підтримку на президентських виборах Руслана Кошулинського.

«Будь-яке об’єднання – це позитив. Якщо говорити про Руслана Кошулинського, то я його знаю ще по роботі в міській раді, коли він був депутатом Львівської міської ради, а я був заступником львівського міського голови. Потім цей вантаж, який він взяв на себе як заступник голови Верховної Ради. Я про Руслана надзвичайно позитивної думки. Врешті-решт те, що будучи депутатом, він взяв у руки зброю і поїхав воювати, – це також багато про що говорить», – зазначив Олег Синютка.

Також Олег Синютка висловив переконання, що «будь-який патріот повинен бути на стороні проукраїнської позиції. Врешті-решт, я переконаний, що і у першому турі патріотичне середовище повинно підтримати президента».

Уривок з розмови публікуємо:

– Українські націоналісти оголосили (за винятком “Національного корпусу”) про спільну підтримку на президентських виборах Руслана Кошулинського. Як відреагували на цю новину?

– Будь-яке об’єднання – це позитив. І мені дуже шкода, що в цьому середовищі знову появляється різнобій. Якщо говорити про Руслана Кошулинського, то я його знаю ще по роботі в міській раді, коли він був депутатом Львівської міської ради, а я був заступником львівського міського голови. Потім цей вантаж, який він взяв на себе як заступник голови Верховної Ради. Сьогодні він є депутатом Львівської обласної ради, ми знову перетинаємось. Я про Руслана надзвичайно позитивної думки. Врешті-решт те, що будучи депутатом, він взяв у руки зброю і поїхав воювати, – це також багато про що говорить. Але ми також прекрасно розуміємо, що Кошулинського не буде у другому турі. І я завжди кажу цьому патріотичному середовищу: шановні друзі, все одно ми в другому турі, якщо він буде, станемо спільно підтримувати чинного президента. Тому що ми будемо обирати між Україною і Росією. Не сумніваюсь, що будь-який патріот повинен бути на стороні проукраїнської позиції. Врешті-решт, я переконаний, що і у першому турі патріотичне середовище повинно підтримати президента.

– Чому це?

– Тому що це також важливе, навіть важливе не для самого президента. Це важливе для країни і для наших західних партнерів».

Коментарі

Позначки: , ,