Львівський госпіталь ветеранів війн і репресованих оприлюднив звернення щодо подій у Винниках (ДОКУМЕНТ)

Новини 24 Лютого, 2020 1 032

Фото: ФБ/Львівський обласний госпіталь інвалів війн та репресованих

Працівники Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Ю.Липи оприлюднили колективне звернення щодо подій у Винниках.

Як пише “Четверта студія”, про це йдеться у тексті звернення опублікованому 24 лютого на сторінці “Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих” у ФБ.

У зверненні, зокрема, наголошується, що “колектив нашої установи не може бути заручником помилкових дій окремих чиновників”.

Також йдеться про те, що “факт виконання Гімну України, виконаний в холі адміністрації, вирваний окремими засобами масової інформації з контексту події. Насправді, це було глибоким емоційним вчинком присутніх (більшість з яких були пацієнти госпіталю та їх родичі), після згадування річниці розстрілу на Майдані, в пам’ять Дняч Героїв Небесної Сотні”.

“Вважаємо, що керівництво області має провести неупереджене розслідування щодо компетентності та своєчасності управлінських рішень по симуляційному навчанню, забезпеченню взаємодії відповідних структур і підрозділів у даній ситуації”, – наголошується у тексті звернення.

Повний текст звернення ТУТ.

 

Коментарі

Позначки: , ,