Львівський “Голос” вимагає відставки Железняка і Кіри Рудик

Новини 16 Червня, 2021 750

Львівський "Голос" вимагає відставки Железняка і Кіри Рудик

Львівська обласна територіальна організація ПП “Голос” вимагає від голови парламентської фракції Ярослава Железняка і голови партії Кіри Рудик скласти повноваження і цим почати повне перевантаження політичної сили. 

Про це пише Четверта студія з посиланням на повідомлення ЛОО “Голосу”.

Конфлікт всередині «Голосу» та постійні суперечки тривають вже довгий час і підривають довіру наших виборців та прихильників. Неможливість керівництва забезпечити комунікацію в межах фракції та дотримання демократичних процедур в партії призводять до системних помилок. Одна з них трапилася 15 червня під час голосування у залі Верховної Ради.

Тому, Львівська обласна територіальна організація ПП “Голос” вимагає від голови фракції скласти повноваження і забезпечити перевибори в найкоротші терміни. Від голови партії вимагаємо скликати демократичний з’їзд і скласти повноваження.

Партія потребує чесних, прозорих виборів керівництва партії та фракції. Одночасно необхідно впровадити більш ефективну і демократичну систему управління. Лише це може стати запорукою збереження довіри виборців та цінностей нашої політичної сили.

Коментарі

Позначки: , ,