Львівський фітнес-центр втрапив у скандал

Новини 01 Лютого, 2020 2 261

Фото: ФБ/Lily Sakhon

Клієнти готують колективну заяву до правоохоронців

Клієнти фітнес-залу KING Fitness Lviv, який був розташований у ТРК «Victoria Gardens»кажуть, що у них обманом виманили гроші.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на leopolis.news, про це у «Facebook» масово пишуть відвідувачі фітнес-центру.

Lily Sakhon розповідає, що у суботу, 25 січня, придбала місячний абонемент у згаданий фітнес-зал.

«Так, я зауважила на оголошення, розміщене біля ліфта, від VG про те, що фітнес-центр не оплатив оренду і повинен звільнити приміщення 30 січня, однак у залі займається купа людей, я піднялась і перше запитання до адміністраторів: що це означає, і чи це правда? Дівчата впевнено відповіли, що все вже проплатили, борг погашено, просто не зняли оголошення, тож спокійно можна брати абонемент і займатись у звичайному режимі. Ок, видали мені картку, встигла навіть 2 рази відвідати. І тут позавчора дізнаюсь, що 29 січня клуб закрили, ЗАЙШЛИ ЛЮДИ і, зупинивши посередині групове заняття, попросили усіх вийти із залу і забрати свої речі. Із тренажерного залу також усіх «попросили». За ОДИН ДЕНЬ власники встигли вивезти усе обладнання, а це десятки величезних тренажерів!!! Зауважте, вони закрили навіть не 30, а 29 січня!

Людям дали номер, за яким звертатись (начебто директора), Олександра Кайдаша, який знаходиться у Харкові. Звичайно, ніхто не відповідає. Заблокували доступ до сторінки в інста. У фб адмін-сторінки постить про паніку відвідувачів, щоб усі заспокоїлись, зал переїжджає на нову локацію, речі з шафок можна буде забрати, а гроші «можливо» відшкодують. Дату зустрічі з клієнтами постійно переносять. На запитання у коментарях ніхто не відповідає. Тренерський склад та працівники кажуть, що вони самі не знали і ЗП їм не заплатили, хоча охоронець трц вчора сказав, що їх попереджали і не одноразово, тож вони знали і шукали вже нове місце роботи. Мережа @King fitness є у Харкові, але там відхрещуються. Сьогодні там темно, пусто і всі, хто туди зайде, поцьомає «клямку, максимум – поспілкується з охоронцем Вікторії Гарденс», – написала вона.

«Так, відвідувачів понад 150. У кожного різний абонемент, є люди, які придбали на місяць – це 900 грн, на 3 – 2400, на півроку близько 4600 тис грн, і на рік – 8750. Тож, уявіть, яку суму нагріли ці аферисти!», – додала відвідувачка залу.

Постраждалі власники абонементів уже працюють із юристами, готують заяву до поліції і прокуратури.

Коментарі

Позначки: , , , , , , , ,