Львівські залізничники готуються до італійського страйку

Новини 04 Лютого, 2021 31 563

Фото: ФБ

Останньою краплею став наказ по львівській філії від 22 січня про відтермінування витрат на оздоровлення, оплату лікування та інших соціальних зобов’язань

Львівські залізничники готові до італійського страйку.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Трудова Галичина» у ФБ.

Як зазначається, інформація про це з’явилася на інтернет-ресурсах близьких до незалежних профспілок.

“Італійка” – специфічна форма боротьби робітників за власні права, яка полягає в ретельному дотриманні всіх посадових інструкцій та правил техніки безпеки. В більшості випадків такий підхід призводить до фактичної зупинки роботи. Останній подібний страйк відбувся в депо Львів-Захід в травні 2018 року, що майже на місяць паралізувало рух потягів в напрямку західного кордону.

В залізничників достатньо причин для невдоволення. Це і аварійний стан рухомого складу, і брак інструментів та запчастин. Окрім цього керівництво Укрзалізниці вже другий рік поспіль порушує галузеву угоду, щодо підняття рівня заробітної плати, що особливо контрастує із захмарними зарплатами топменджменту. Останньою ж краплею став наказ по львівській філії від 22 січня про відтермінування витрат на персонал в пунктах виплат матеріальної допомоги на оздоровлення , оплату лікування та інших соціальних зобов’язань, передбачених Колективним договором.

“Впевнений, що локомотивні бригади локомотивного депо Львів-Захід пам’ятають і знають як донести свої вимоги до керівників усіх ланок. Якщо усі гарантії не будуть повернені та виконані, в найкоротші терміни депо приступить до роботи за інструкціями” – підсумовує в своєму дописі один з активістів Вільної профспілки залізничників України.

ЛЬВІВСЬКІ ЗАЛІЗНИЧНИКИ ГОТОВІ ДО “ІТАЛІЙСЬКОГО СТРАЙКУ”

Інформація про це з’явилася на інтернет-ресурсах близьких до…

Опубликовано Трудова Галичина Среда, 3 февраля 2021 г.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,