Львівські школярі передали близько сотні кілограмів яблук до військового шпиталю (ВІДЕО, ФОТО)

Новини 28 Листопада, 2020 1 049

Фото: Армія Інформ

Близько сотні кілограмів яблук упродовж одного дня зібрали учні Львівської середньої загальноосвітньої школи № 54 імені Квітки Цісик і всі ці фрукти вони вирішили передати до Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Армія Інформ».

— Загалом яблука діти збирали до міської акції «Принеси мені яблуко», — розповіла заступник директора школи з виховної роботи Мирослава Гусак. — Метою акції було вшанування пам’ять дітей, які загинули під час Голодомору. Наші учні радо відгукнулись і, як бачите, яблук чимало. Але що робити з фруктами? Ми одностайно ухвалили рішення передати весь цей «урожай» до військового шпиталю для наших поранених хлопців і лікарів.

Роль поштарів дитячої волі погодилися виконати журналісти львівського офісу АрміяInform — і того ж дня вітамінна посилка була передана до керівництва Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

— Ми щиро дякуємо за те, що ви не забуваєте про нас, — наголосив капітан Віктор Пантюшний. — Усі дитячі подарунки обов’язково потраплять до палат наших поранених і хворих військових.

Коментарі

Позначки: , , , , ,