Львівські прикордонники затримали нелегала-велосипедиста

Новини 22 Серпня, 2020 185

Фото: ДПСУ

Громадянин Молдови намагався нелегально перетнути кордон у пункті пропуску “Рава-Руська”

Прикордонники Львівського загону затримали чоловіка який хотів в обхід пункту пропуску «Рава – Руська» потрапити в Україну.

Як пише “Четверта студія”,  у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України повідомили, що охоронці кордону затримали громадянина Молдови на ділянці відділу прикордонної служби «Рава – Руська», що у Жовківському районі Львівської області, затримали порушника з велосипедом.

Зі слів чоловіка, прикордонникам стало відомо, що він хотів в обхід міжнародного автомобільного пункту пропуску «Рава – Руська» на велосипеді потрапити в Україну, а потім і додому у Республіку Молдову. Днем раніше, 33-річний громадянин Молдови, вже намагався в’їхати в Україну, проте був не пропущений, у зв’язку з відсутністю страхового полісу. Не маючи коштів на страховий поліс, чоловік прийняв рішення незаконно долати кордони, щоб потрапити додому.

Наразі для мандрівника його подорож закінчилася на українському кордоні. За незаконне перетинання кордону прикордонники притягнули іноземця до адміністративної відповідальності. Після встановлення усіх обставин справи його передадуть польським правоохоронцям.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,