Львівські патрульні зупинили п’яного екс-прокурора за кермом

Новини 06 Грудня, 2017 34

Ілюстративне фото

Цієї ночі нетверезий водій вчинив ДТП. Під час розмови з патрульними він похвалився, що раніше працював у прокуратурі і зможе справу залагодити у суді

Близько 5 години ранку біля будинку на вулиці Джорджа Леннона водій Mercedes-Benz намагався запаркуватися, однак зачепив сусідню машину Mitsubishi ‒ пошкодив дзеркало та дверцята. Власник почув, як спрацювала сигналізація і викликав поліцію.

За кермом Mercedes-Benz був водій у дуже нетверезому стані. Перевірка на драгері показала результат 2,86 проміле, повідомляє патрульна поліція Львова.

«Чоловік то заперечував, що керував цим транспортним засобом, запевняв, що він просто сидів в автомобілі, то зізнався, однак був певен, що це неможливо буде довести у суді, і він все оскаржить», ‒ розповіли у поліції.

Патрульним водій сказав, що раніше працював в прокуратурі, а тепер адвокат.

«Я їхав синій, його зачепив, він мене помітив – ні дай пару гривень, я ще й погодився, аби він викликав поліцію. Дай [звернення до поліцейського] мені копію протоколів тих, я завтра піду все скасую в суді. Зроблю собі експертизу», ‒ цитує патрульна поліція нетверезого водія.

 

На нього склали протоколи за скоєну ДТП та керування у нетверезому стані, а також винесли постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом.

Коментарі

Позначки: , , ,