Львівські митники затримали розкішний позашляховик з краденими документами

Новини 14 Червня, 2018 132

Фото ГУ ДФС у Львівській області

Працівники Львівської митниці викрили спробу незаконного ввезення розкішного позашляховик‎а, який житель Вінниці намагався ввезти за краденими документами.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

Як зазначається у повідомленні, у пункт пропуску  «Краковець – Корчова» на Львівщині, смугою руху «зелений коридор» в напрямку «в’їзд в Україну» прибув транспортний засіб Volvo XC90 під керуванням 37-річного уродженця міста Вінниця. До митного контролю водій подав пакет документів, згідно з якими автомобіль зареєстровано в Італії, а він користується ним на підставі доручення.

«Під час перевірки митники зауважили, що літеру В (країна реєстрації – Бельгія) реєстраційного номерного знака змінено на літеру І (країна реєстрації Італія). В подальшому митники розкрутили цілий клубок підробок, пізніше підтверджені документально. Так, бланк свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу є викраденим в Італії, також нема даних щодо реєстрації автомобіля в цій країні. Доручення на право керування транспортним засобом є підробленим. Насправді ж автомобіль було придбано на аукціоні у США, а згодом через литовську фірму транзитом переміщували до Вінниці», – зазначається у повідомленні.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Автомобіль Volvo XC90  2006 року випуску вилучено. Справу скерують до суду.

Фото ГУ ДФС у Львівській області

 

Коментарі

Позначки: ,