Львівські митники у посилках зі США митники виявили тютюну на майже 270 тисяч гривень (ФОТО)

Новини 23 Грудня, 2021 62
Львівські митники у посилках зі США митники виявили тютюну на майже 270 тисяч гривень

Львівські митники у посилках зі США митники виявили тютюну на майже 270 тисяч гривень

В один з підрозділів митного поста «Львів-поштовий» надійшло десять посилок зі США. Згідно з митними деклараціями відправником значиться громадянка, яка проживає в США, а отримувачами – декілька мешканців м. Миколаїв. У деклараціях також вказано, що в посилках міститься протеїновий напій. Однак під час перевірки за допомогою технічних засобів митного контролю виникли підозри про переміщення прихованих товарів.

Про це повідомляє Львівська митниця, пише “Четверта студія”.

Вміст посилок оглянули і в пакетах з написом Plant Protein львівські митники виявили 300 упаковок по 250 гр. кожна тютюну для кальянів з різними смаковими добавками.

Оскільки громадянку упродовж року уже притягували до відповідальності за вчинення аналогічного правопорушення стосовно неї складено протокол про порушення митних правил за ч.2 ст. 483 МКУ. Тютюн вилучено до винесення судом рішення у справі.

Нагадаємо, що згідно з ч.2 ст. 376 Митного кодексу України громадяни, які досягли 18-річного віку, можуть ввозити на митну територію України без сплати митних платежів та без письмового декларування у кількості із розрахунку на одну особу – 200 сигарет, або 50 сигар, чи 250 грамів тютюну, або ці вироби в наборі загальною вагою, що не перевищує 250 грамів.

Коментарі

Позначки: , ,