Львівські копи побачили кілька випадків незаконного продажу ялинок

Новини 26 Грудня, 2019 409

Фото: прес-служба Патрульної поліції львівської області

Штраф за таке порушення – 510 гривень

Поліцейські під час патрулювань 25-26 грудня виявили кілька випадків незаконного продажу ялинок, про це пише 4studio з посиланням на прес-службу Патрульної поліції львівської області.

Зокрема, на вулиці Широкій два випадки, а ще на Чернівецькій та Мазепи. У порушників виявили близько 30 ялинок без маркування і документів. На місце події викликали слідчих, а інженер Львівського лісгоспу виніс постанови на порушників за ст. 65 КУпАП “Незаконна порубка, пошкодження та знищення лісових культур і молодняка”. Штраф 510 гривень. Усі дерева без маркувань та накладних вилучили.

Фото: прес-служба Патрульної поліції львівської області

Фото: прес-служба Патрульної поліції львівської області

“Закликаємо громадян купувати лише ялинки, які марковані і мають штрих-кодом, що підтверджує законність їх заготівлі та реалізації, а також дозволяє покупцю дізнатись походження купленого деревця завдяки спеціальному он-лайн сервісу. У випадку, якщо інформація на сайті відсутня це може свідчити, про сумнівне походження ялинки. Сподіваємось на свідомість громадян при придбанні ялинок та просимо при виборі новорічних ялинок звертати увагу на наявність маркування уніфікованими засобами”, – йдеться у повідомленні поліції.

Коментарі

Позначки: , , , ,