Львівське обласне відділення об’єднання ветеранів закликає українців підтримати “Європейську Солідарність” Петра Порошенка

Новини 01 Липня, 2019 145
Тимошенко підступною змовою з Путіним заставила Україну купувати газ у Росії, - ветерани

Тимошенко підступною змовою з Путіним заставила Україну купувати газ у Росії, - ветерани

Ветерани наголошують, що Тимошенко підступною змовою з Путіним змусила Україну купувати газ у Росії

Львівське обласне відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів вважає, що справжнім захисником національних інтересів українців є партія “Європейська солідарність” і її лідер Петро Порошенко. 

Про це йдеться у заяві обласного відділення.

Текст звернення подіємо повністю:

“Наш відвічний ворог, тобто путінська Російська імперія тьми, не хоче, щоб українці мали свою незалежну Українську державу, він намагається  знову загнати нас в колоніальне стійло або просто знищити як націю. Але роки незалежності довели, що ми як європейська нація маємо Гідність і Право на нашу вимріяну поколіннями борців неньку Україну, вміємо її захищати не тільки в лиху годину, але цього зробити їм не дозволимо ніколи!

Наш народ, що так постраждав під час колоніальної ночі, повинен відбивати постійні атаки зовнішніх і внутрішніх ворогів на нашу незалежність. Путін і його п’ята колона, зажерливі олігархи оголосили нам гібридну війну, зомбували своєю підлою пропагандою значну частину  населення, посваривши його з своєю владою, ним обраною. Вони втокмачили йому в голови, що ворогами є не зайди, міжнародні грабіжники, а власна влада, яка після Революції Гідності вивела країну з кризи, розпочала цілу низку реформ і налагодила життя держави в умовах путінської агресії. Нашій державі агресори принесли море горя і матеріальних збитків, понизили рівень життя і сприяли зубожінню значної частини населення.

Україна стала об’єктом нечуваного грабежу і визиску. Олігарх  Коломойський і його соратник Боголюбов за 10 років через Приватбанк вивели з України в офшори 470 мільярдів доларів, вкрадених в українського народу, придбали там для себе сотні різних підприємств і готелів. А це наш валовий продукт за два роки! У кожного українця вони вкрали по 10000 доларів (27000 грн). Ю. Тимошенко своєю підступною змовою з Путіним заставила Україну купувати в Росії газ по 400 доларів за 1000 кубічних метрів, а населенню продавати десь по 50. Щоб оплачувати різницю Росії, набрала боргів за кордоном на 25 млрд доларів. Ще 20 мільярдів боргів додав нам Янукович з Азаровим. У цьому році наша держава повинна заплатити зовнішнім позичальникам 400 мільярдів гривень, тобто кожний українець на виплату боргів повинен викласти з власної кишені по 6000 гривень, тобто по 500 кожного місяця. А це лише частина втрат. У соціальних мережах можна знайти ще десятки прикладів пограбування українців різними олігархами і пройдисвітами, яких сучасна влада так щедро запускає в нашу країну.

Справжнім захисником національних інтересів українців є партія Європейська солідарність і її лідер Петро Порошенко. Вона розробила і впроваджує у життя програму приєднання нашої держави до Європейського Союзу і НАТО, розробила програму всеосяжних реформ, які вкрай необхідно продовжити. У цій силі зосереджений основний інтелектуальний потенціал нації. У новій Верховній Раді потрібні дієві патріоти України, які мають  силу і можливість протистояти путінському і олігархічному реваншу, врятувати нашу таку ще молоду державу від поглинення її колоніальним спрутом – нахабним східним сусідом РФ. Голосуючи за Європейську Солідарність, ви забезпечите світле майбутнє собі, своїм дітям і внукам!”, – йдеться у заяві Львівського обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів

Коментарі

Позначки: , ,