Львівська залізниця через вандалів знімає вагони з руху

Новини 22 Червня, 2018 138

Фото Львівської залізниці

Львівська залізниця змушена відставляти пошкоджений злодіями та вандалами рухомий склад на позаплановий ремонт.

Як повідомили у прес-центрі Львівської залізниці, 21 червня, на 1-й колії вокзалу курортної станції Трускавець, близько 05.00, перед рейсом локомотивна бригада виявила, що невідомі розмалювали аерозольними фарбами два вагони електропоїзда. На місце події залізничники викликали наряд поліції. Триває розслідування.

«Крім збитків, заподіяних зловмисниками, на плечі господарства приміських перевезень лягають додаткові витрати робочого часу працівників підрозділів та кошти, необхідні для усунення цих збитків. Крім того, пошкоджені вагони необхідно відставляти з руху для ремонту, що відповідно зменшує їхню кількість в експлуатації і призводить до скорочення складів поїздів. Із початку 2018 року через злочинні дії крадіїв, хуліганів та вандалів залізничникам доводилося тимчасово вилучати з експлуатації для позапланового відновлення близько 20 одиниць моторвагонного рухомого складу», – зазначається у повідомленні.

Із початку 2018 року залізничники зафіксували 14 таких випадків, що завдали збитків магістралі на суму майже 122 тис. грн.

 

Коментарі

Позначки: ,