Львівська залізнична лікарня забезпечила кисневою підтримкою понад 80% ліжок для хворих на коронавірус

Новини 01 Травня, 2021 56

Коронавірус. Фото з відкритих джерел

Львівська клінічна лікарня на залізничному транспорті філії «Центр охорони здоров’я» АТ «Укрзалізниця» забезпечила кисневою підтримкою 121 ліжко для хворих на COVID-19, що становить більше 80% від загальної кількості ліжок для таких хворих. Про це повідомив в.о. голови правління Укрзалізниці Іван Юрик під час візиту до лікарні.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Укрзалізниці.

«Ми вже більш оптимістично налаштовані щодо спроможності наших відомчих лікарень Укрзалізниці приймати й лікувати хворих на ковід. Сьогодні в цьому впевнився, оглянувши Львівську залізничну лікарню — один із восьми медичних закладів, який є справді унікальним», — розповів керівник компанії.

За його словами, лікарня дуже швидко перепрофілювала низку відділень для хворих на коронавірус, підготувала 150 ліжок і вже пролікувала 350 пацієнтів. «Крім того, у лікарні проведено окрему гілку постачання кисню до реанімаційного відділення. Це є надважливо. Загалом понад 80% ліжок для хворих на коронавірус спільними зусиллями Укрзалізниці та місцевої влади забезпечені киснем», — зазначив Іван Юрик.

Також у травматологічному відділенні цієї лікарні проводиться комплексне лікування важких травм.

Нагадаємо, що в лікарнях Укрзалізниці вже пролікувались понад 1,3 тис. пацієнтів, хворих на COVID-19.

Довідково

Львівська клінічна лікарня на залізничному транспорті — це багатофункціональний заклад, що забезпечує кваліфікованою медичною допомогою залізничників, членів їх сімей та сторонніх осіб. На обслуговуванні перебуває 16500 залізничників. Серед штатного обсягу працівників лікарі складають 264 посади, середній медичний персонал — 525, молодший медичний персонал — 235. Ліжковий фонд ЛКЛ ЗТ налічує 495 ліжок. У лікарні були проведені відповідні організаційні заходи: створений і діє штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, затверджено 10 медичних бригад і перелік працівників, задіяних для надання медичної допомоги; запроваджено порядок організації роботи медичних бригад.

Коментарі

Позначки: ,