Львівська велосипедистка Олена Старікова виборола два золота чемпіонату України

Новини 31 Серпня, 2020 310

Львівська велосипедистка Олена Старікова виборола два золота чемпіонату України

За крок до медалі зупинився представник Львівщини Микита Яковлев у груповій гонці, фінішувавши четвертим

У Львові на території Навчально-спортивної бази літніх видів спорту днями стартував Чемпіонат України з велоспорту на треку. Перший комплект медалей розіграли чоловіки та жінки у гонці гіт, а також в груповій гонці. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА, пише Четверта студія.

Не було рівних у гонці гіт спортсменці Львівської школи вищої спортивної майстерності Олені Старіковій. Дистанцію 500 метрів з місця вона подолала за 34,888 секунди. Друге місце у Любові Басової з Києва, а третє в Алли Білецької з Харкова.

За крок до медалі зупинився представник Львівщини Микита Яковлев у груповій гонці, фінішувавши четвертим.

Учора спортсмени позмагалися у командному спринті та індивідуальній гонці на час. У командному спринті представниця збірної Львівщини Олена Старікова разом Любов‘ю Басовою, Олександрою Логвенюк та Анною Луцик фінішували першими. Другою серед жінок фінішувала інша представниця Львівщини Соломія Лукачук у команді з Анастасією Івко, Аллою Білецькою та Юлією Скорищенко.

Срібло також виборола команда чоловіків, до якої входили двоє львів‘ян: Олександр Кривич та Юрій Мудрий. Наші велосипедисти долали дистанцію з Ярославом Дудком та Єгоров Коробовим.

Чемпіонат України з велоспорту на треку триватиме до 2 вересня. Змагання, організовані Федерацією велосипедного спорту та Управлінням фізичної культури та спорту Львівської ОДА під егідою Міністерства молоді та спорту, зібрали понад 200 найкращих велосипедистів України.

Коментарі

Позначки: