Львівська школа джазу запрошує у новий навчальний рік

Новини 01 Жовтня, 2020 501

Львівська школа джазу продовжує навчання та розпочала новий навчальний рік.

Про це ІВ “Четверта студія” повідомила журналіст Ольга Максим’як.

Якщо ви бажаєте приєднатись до класної творчої компанії молодих музикантів-митців, щоб навчитись джазових основ та розуміння імпровізації, познайомитись з новими друзями, які справді люблять імпровізацію, маєте стати учнями школи.

Львівська школа джазу – це об’єднання людей, які разом зібрались, щоб вчитись, креативити, творити, розвивати джазове середовище, джазову культуру мислення і, найголовніше, музику у Львові та Україні.

Учні школи вивчають джазові стандарти та основи, твори, готуються до концертів, виступів на сцені. Раз у 2 місяці учні школи грають підсумковий концерт, який можна переглянути на сторінці Львівська Школа Джазу та сучасної музики.

Лідером школи та основним викладачем є відомий в Україні та східних країнах Євпопейського Союзу, композитор, лідер багатьох проектів культури, музичних проектів, координатор літньої джазової школи (найстарша джазова школа у Європі) Ходжежські Міжнародні Варштати в Польщі, переможець багатьох конкурсів, а зокрема кращий барабанщик України 2010 року за конкурсом Roland V-Drums, Стипендіат GaudePolonia Польща, стипендіат Кенеді центру (Вошингтон США), викладач ЛНМА ім.М.В.Лисенка Гнидин Ігор.

Для того, щоб приєднатися до гри в джазовому ансамблі під керівництвом Гнидина Ігоря, потрібно мінімально володіти інструментом та розуміти ноти.

Навчальний курс у Львівській школі джазу – це щонайменше 4 уроки по 50 хв у місяць.

Принципи навчання – це індивідуальний підхід до учнів, оволодіння різними сучасними техніками гри на барабанах в різних стилях, нова інформація, сучасні методики, моніторинг та корекції. Після опанування основ гри учня автоматично доєднують до гри у джазовому ансамблі Львівської школи джазу, тож він отримує можливість практикуватись з музикантами.

У школі практикують приватні та групові уроки, а також уроки онлайн.

Групові уроки – це гра на барабанах і на інших інструментах в ансамблі. Такі уроки передбачають моніторинг, корекції та інформаційні консультаціі щодо гри в ансамблі, роботу з колективом та творення креативних сучасних музичних форм разом.

До групових належать теж попередньо організовані майстеркласи за участі групи музикантів, які цікавляться ритмом, ритмікою.

Уроки онлайн – це уроки по домовленості у вигідний час для викладача і учня. Вчитель може провести один урок або курс.

Приватне заняття – це спеціальний урок за попередньою домовленостю, де викладач використовує індивідуальний підхід з порадами стосовно гри на барабанах. Такий урок передбачає інформаційну консультацію стосовно вибору матеріалу для вивчення та проходження різних шкіл, технік, стилів та манер, а також розмову про життя та сприйняття і відображення світу музики музикантами, митцями у сучасному світі, діалог про музично-психологічні теми стосовно проблем гри на барабанах або взагалі креативності та композиціювання музики.

«Отже запрошуємо разом творити історію джазової музики у Львові», – зазначив керівник школи Ігор Гнидин.

Записатися у школу можна через Фейбук.

https://youtu.be/lZRyT6sFFws

Коментарі

Позначки: